"Bármihez, amit megtehetsz vagy megálmodsz fogj hozzá! A merészségben zsenialitás, erő és varázslat rejlik." (Goethe)

Mérföldkőhöz érkezett Fejér megye

Mérföldkőhöz érkezett Fejér megye: 65 település írta alá TOP-projektjének támogatási szerződését pénteken a Megyeházán
http://www.fejer.hu/merfoldkohoz-erkezett-fejer-megye-65-telepules-irta-ala-top-projektjenek-tamogatasi-szerzodeset-penteken-a-megyehazan

Fejér megyében 2017. április 28-án hirdették ki a Terület- és Településfejlesztési Operatív Programból

Fejér megyében 2017. április 28-án hirdették ki a Terület- és Településfejlesztési Operatív Programból (TOP) az idén támogatott helyi pályázatok első körét, amelyek összesített értéke 14,5 milliárd forint.
http://www.fejer.hu/a-mai-napon-hirdettek-ki-69-telepules-palyazata-nyert-top-tamogatast-fejerben

Az öntisztázásról és a közérdekű bejelentések gyakorlati tapasztalatairól

Az öntisztázásról és a közérdekű bejelentések gyakorlati tapasztalatairól a Közbeszerzési Hatóság Elnöke új elnöki tájékoztatót bocsátott ki, melyek itt érhetőek el:
http://kozbeszerzes.hu/jogi-hatter/elnoki-tajekoztatok/
- A Közbeszerzési Hatóság Elnökének tájékoztatója a közérdekű bejelentések gyakorlati tapasztalatairól
- A Közbeszerzési Hatóság Elnökének tájékoztatója a Kbt. 64.§-a szerinti öntisztázás gyakorlati tapasztalatairól

Részt vettünk a Közbeszerzési Hatóság és a Miniszterelnökség által, 2017. február 7. napján szervezett szakmai konferencián

A rendezvényen a Közbeszerzési Törvény 2017. január 1. napján hatályba lépett módosításairól és a tavalyi év gyakorlati tapasztalatairól hallottunk előadásokat, melyek anyagai az alábbi linken elérhetőek:
http://www.kozbeszerzes.hu/tevekenyse…/korabbi-konferenciak/

2017. február 6. napján megnyílt a lehetőség a „KÖFOP-1.2.1-VEKOP-16 Csatlakoztatási konstrukció az önkormányzati ASP rendszer országos kiterjesztéséhez”

2017. február 6. napján megnyílt a lehetőség a „KÖFOP-1.2.1-VEKOP-16 Csatlakoztatási konstrukció az önkormányzati ASP rendszer országos kiterjesztéséhez” címen meghirdetett pályázat II. körének benyújtására. A felhívás keretében az ASP Korm. rendelet alapján az önkormányzati ASP központhoz történő csatlakozás során a települési önkormányzatoknál felmerülő egyes feladatok költségeinek támogatására van lehetőség a felhívásban foglalt feltételek szerint.