2017. február 6. napján megnyílt a lehetőség a „KÖFOP-1.2.1-VEKOP-16 Csatlakoztatási konstrukció az önkormányzati ASP rendszer országos kiterjesztéséhez”

2017. február 6. napján megnyílt a lehetőség a „KÖFOP-1.2.1-VEKOP-16 Csatlakoztatási konstrukció az önkormányzati ASP rendszer országos kiterjesztéséhez” címen meghirdetett pályázat II. körének benyújtására. A felhívás keretében az ASP Korm. rendelet alapján az önkormányzati ASP központhoz történő csatlakozás során a települési önkormányzatoknál felmerülő egyes feladatok költségeinek támogatására van lehetőség a felhívásban foglalt feltételek szerint.

A felhívás keretében a települési önkormányzatok, valamint közös önkormányzati hivatalok székhely önkormányzatai (GFO 321) a települések állandó lakosságszámától függően az alábbi kategóriákban nyújthatnak be támogatási kérelmet:
• Az 1. kategóriában: a 3000 fő alatti lakosságszámú települések
• A 2. kategóriában: a 3000 fő – 10000 fő közötti lakosságszámú települések
• A 3. kategóriában: a 10000 fölötti lakosságszámú települések

A közös önkormányzati hivatalok esetében a közös hivatalt alkotó települések együttes állandó lakosságszáma a kategóriába sorolás alapja.

Jelen felhívás keretében támogatási kérelmet konzorcium nem nyújthat be.

A program részletei megtalálhatók a https://www.palyazat.gov.hu/kfop-121-vekop-16-csatlakoztats… honlapon.

A 2. szakasz kérelmeinek benyújtása 2017. február 6. - 2017. március 6. között lehetséges, melyben készséggel állunk szíves rendelkezésükre.