A foglalkoztatás és az életminőség javítása

családbarát, munkába állást segítő intézmények,

közszolgáltatások fejlesztésével.

Nézze meg referenciáinkat!

Bicske Városi Bölcsőde bővítése, felújítása.

A TOP-1.4.1-15 kódszámú „A foglalkoztatás és az életminőség javítása családbarát, munkába állást segítő intézmények, közszolgáltatások fejlesztésével” című felhívásra benyújtott pályázat keretében 72,75 millió forint összegű európai uniós támogatásból a városi bölcsőde épülete belső tereiben és homlokzatában megújult, műszakilag, gépészetileg és elektromos tartalmában korszerűsödött, akadálymentesítés készült.

Bicske Városi Bölcsőde bővítése, felújítása.

Egy új csoportszoba került kialakítására, mely a meglévőn felül 10 db új férőhelyet biztosít a 0-3 éves korú gyermekek számára.

Bicske Városi Bölcsőde bővítése, felújítása.

Napkollektor beépítésével megújuló energia segíti a meleg víz előállítását. Az udvaron árnyékoló, pancsoló, vízpermetező, kerítés került építésre, kertrendezés valósult meg.
Részletes Pályázati Tájékoztató

Baracsi Négy Vándor óvoda fejlesztése

A TOP-1.4.1-15 kódszámú „A foglalkoztatás és az életminőség javítása családbarát, munkába állást segítő intézmények, közszolgáltatások fejlesztésével” című felhívásra benyújtott pályázat keretében 242,92 millió forint összegű európai uniós vissza nem térítendő támogatásból, valamint önkormányzati saját forrásból, négy egyenként 25 gyermeket befogadó csoportszoba, valamint az üzemeltetéshez tartozó helységeken felül tágas tornaterem, fejlesztő szoba, orvosi szoba, zsibongó, könyvtár, étkező és fedett-nyitott terasz kerül kialakításra. Az új esztétikus és színvonalas óvodaépület lehetővé teszi az európai színvonalú speciális és integrált nevelést biztosító óvodai gondozást és nevelést.
Részletes Pályázati Tájékoztató

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

A cég megalakulása óta több 100 pályázatban nyújtottunk segítséget. Forduljon hozzánk bizalommal!